STALL NIDELV
KLASSISK RIDNING OG NATURAL HORSEMANSHIP 

Klæbu - 20 km. sørøst for Trondheim sentrum

 

STARTSIDE  -  NYHETER  -  OPPSTALLING  -  TRENINGSTILBUD  -  OM OSS  -  FILOSOFI  -  ARTIKLER  -  KONTAKT  -  KART  -  LINKER  -  LEILIGHETER

  VELKOMMEN TIL OSS
 
Foto: Lene Løkken
Lang erfaring.
Her ved Stall Nidelv har det vært stall siden 1996. Først drev Ragnhild Hongset rideskole her i en årerekke (Ragnhilds Ponniskole), mens nå er det neste generasjon ved Ingvild Hongset Braa som står for driften.

Gode forhold for både hest og rytter.
I dag tilbys oppstalling på utegang for voksne hestemennesker med interesse for natural horsemanship og klassisk ridning.

Hestene har tilgang på romslige og trekkfrie rom samt store uteområder. I tillegg har vi stall med alle fasiliteter, store bokser for puss og stell, ridehus, intervallbakke, flott turterreng i Vassfjellet, dressurbane (20X60) og en større treningsbane for NH etter Parelli sin modell.

Fagkunnskap.
Vi er begge utdannet ridelærer ved Norsk Hestefagskole på Starum, og har bred og allsidig erfaring med både undervisning og trening av hest.  
 
Her er hestene våre sommeren 2011. De er også mor og datter, og begge er født her på gården. Ekstra morsomt er det med den yngste, for vi har eid både mor, far, mormor og farmor.

                                                                                  Copyright © 2007 Stall Nidelv